Uw yacht of boot verdiend een mooie naam...

De naam op uw yacht of boot in plakletters....

Dat is het net niet wat u in gedachten heeft voor uw trots.


Wij kunnen met onze laser al uw wensen vervullen uit een groot scala van acrylaat producten.

  • 26 kleuren in 8mm, voorzien van 3M kleeflaag.
  • RVS acrylaat look in 3mm met 3M kleeflaag. In de kleuren goud, zilver en koper met een licht RVS geslepen look.
  • wij leveren een handige beuken montagemal waar u zo de letters in duwt. Staan ze altijd op de juiste afstand en in 1 lijn.
  • levertijd 24/48 uur.
  • wij sturen u een paar gratis voorbeelden via uw mail adres, om te zien hoe uw gekozen naam er uitziet in verschillende letter types
  •  meet uw maximale lengte even op.


Op interne hebben wij een stappenplan gevonden hoe u een perfecte bootnaam kunt samenstellen.


Succes.... en heeft u vragen bel of mail ons gewoon even, wij adviseren u graag.

Stappenplan: de perfecte bootnaam

Eindelijk, het is gelukt… u heeft de boot van uw dromen geselecteerd. De boot heeft het perfecte design, de juiste kleur en alle toeters en bellen die het nodig heeft. U heeft maanden besteed aan het bepalen en selecteren van elk detail, maar toch moet u nog één lastige, doch noodzakelijke beslissing maken: Wat voor naam geeft u uw boot? Uw bootnaam zegt veel over u, de vaarder, en is daarom een erg belangrijk proces. Gebruik daarom ons 5-delig stappenplan voor het kiezen van de perfecte naam!

Stap 1: Kies een thema

Heeft u een voorkeur voor een grappige (bijvoorbeeld “Seas the day”), romantische, op water gebaseerde of juist persoonlijke naam? Dit vormt het startpunt van het vinden van een geschikte naam voor uw boot. Net als bij auto’s wordt er ook vaak een geslacht “toegewezen”. Denk hier ook eens over na: is uw boot bijvoorbeeld zo mooi en elegant als een dame of juist zo stoer en ruig als een heer?

Stap 2: Doe online onderzoek

Nu u uw thema heeft gekozen, is het tijd om te brainstormen en zoveel mogelijk inspiratie op te doen. En waar kunt u dit nou beter doen dan op het web? Google bijvoorbeeld eens op “Inspiratie bootnamen”, browse op Nauticlink of maak gebruik van deze handige Boat Name Generator.

Stap 3: Schrijf alle namen op

Schrijf alle namen op waarvan u vindt dat deze potentie hebben. Spreek ze vervolgens hardop uit, want soms kan een naam op papier heel anders klinken. Maak de lijst zo lang mogelijk. Ook als u twijfelt, is het aan te raden om deze alsnog mee te nemen. Wellicht dat u hiermee combinaties met andere woorden kan maken, waardoor de naam meer potentie krijgt.

Stap 4: Creëer een top 5 lijst

Hopelijk heeft u inmiddels een lange lijst aan interessante namen opgesteld. Nu is het aan u om een top 5 te kiezen. Is de boot ook van uw partner, vriend(in) of familielid? Split het aantal dan op. Bent u bijvoorbeeld met z’n tweeën, kies dan ieder 2 tot 3 namen.

Stap 5. Maak het persoonlijk

Natuurlijk wilt u geen bootnaam die u overal op het water zal tegenkomen. Uw boot is uniek en de naam daarom ook. Indien u een veelvoorkomende naam uit uw top 5 lijst heeft gekozen, geef deze dan een persoonlijk tintje. Voorbeeld: Rendez-vouz wordt Rhonda-vous. Natuurlijk kunt u dit veel beter!


 
 
 
Opbellen
E-mail