Uw yacht of boot verdient een mooie naam...

De naam op uw yacht of boot in plakletters....

Dat is het net niet wat u in gedachten heeft voor uw trots, dan is kunststof RVS Acrylaat look een hele mooie oplossing. Een uitstraling die net iets meer heeft dan de gewone plakletter.

ook hebben wij 8mm acrylaat in 26 mooie kleuren, dus er is altijd iets te kiezen.


Nieuw... nu ook 1mm kunststof RVS Acrylaat Look voor registratienummers met 3M kleeflaag.


Wij kunnen met onze laser al uw wensen vervullen uit een groot scala van acrylaat producten.

  • 26 kleuren Acrylaat in 8mm, met of zonder 3M kleeflaag.
  • kunststof RVS Acrylaat look in 1 - 3 of 9 mm met 3M kleeflaag. In de kleuren goud, zilver en koper met een licht RVS geslepen look.
  • wij leveren een handige beuken montagemal waar u zo de letters in duwt. Staan ze altijd op de juiste afstand en in 1 lijn.
  • levertijd 24/48 uur.
  • kiezen moeilijk voor een mooi lettertype... wij sturen u een paar gratis voorbeelden via uw mail adres, om te zien hoe uw gekozen naam er uitziet in verschillende lettertypes
  •  meet voor ons de max. lengte en hoogte op die u voor de tekst in gedachten heeft.
  • kijk of dit deel 100% vlak is, heeft deze plaats een bolling dan is 1 mm dikte de enige oplossing, de 3 en 9 mm zijn niet vormbaar.
  • en komt u er niet uit mail of bel ons gewoon even signfrezers@gmail.com  Tel. 0187 486366 dan bespreken wij uw wensen.
Uniek materiaal, geen onderhoud nodig, RVS Acrylaat licht geslepen in zilver, ook goud en koper kleur leverbaar.Succes.... en heeft u vragen bel of mail ons gewoon even, wij adviseren u graag.


registratie nummer Kunststof RVS Acrylaat look in de kleur zilver mooi bling bling uitstraling


complete belettering uit Kunststof RVS Acrylaat look, kleur zilver


Mooi en strak, RVS Acrylaat
Registratienummers 1mm dikte Kunststof Acrylaat RVS Look
Kleuren Kunststof RVS Acrylaat look , in zilver, goud en koper, licht geslepen met een blinkende uitstraling.


3mm beuken montagemal, voor letters met een 3M kleeflaag of letters bevestigen met kit. Altijd met dit hulpje een strakke tekst.


Op internet hebben wij een stappenplan gevonden hoe u een perfecte bootnaam kunt samenstellen.Stappenplan: de perfecte bootnaam

Eindelijk, het is gelukt… u heeft de boot van uw dromen geselecteerd. De boot heeft het perfecte design, de juiste kleur en alle toeters en bellen die het nodig heeft. U heeft maanden besteed aan het bepalen en selecteren van elk detail, maar toch moet u nog één lastige, doch noodzakelijke beslissing maken: Wat voor naam geeft u uw boot? Uw bootnaam zegt veel over u, de vaarder, en is daarom een erg belangrijk proces. Gebruik daarom ons 5-delig stappenplan voor het kiezen van de perfecte naam!

Stap 1: Kies een thema

Heeft u een voorkeur voor een grappige (bijvoorbeeld “Seas the day”), romantische, op water gebaseerde of juist persoonlijke naam? Dit vormt het startpunt van het vinden van een geschikte naam voor uw boot. Net als bij auto’s wordt er ook vaak een geslacht “toegewezen”. Denk hier ook eens over na: is uw boot bijvoorbeeld zo mooi en elegant als een dame of juist zo stoer en ruig als een heer?

Stap 2: Doe online onderzoek

Nu u uw thema heeft gekozen, is het tijd om te brainstormen en zoveel mogelijk inspiratie op te doen. En waar kunt u dit nou beter doen dan op het web? Google bijvoorbeeld eens op “Inspiratie bootnamen”, browse op Nauticlink of maak gebruik van deze handige Boat Name Generator.

Stap 3: Schrijf alle namen op

Schrijf alle namen op waarvan u vindt dat deze potentie hebben. Spreek ze vervolgens hardop uit, want soms kan een naam op papier heel anders klinken. Maak de lijst zo lang mogelijk. Ook als u twijfelt, is het aan te raden om deze alsnog mee te nemen. Wellicht dat u hiermee combinaties met andere woorden kan maken, waardoor de naam meer potentie krijgt.

Stap 4: Creëer een top 5 lijst

Hopelijk heeft u inmiddels een lange lijst aan interessante namen opgesteld. Nu is het aan u om een top 5 te kiezen. Is de boot ook van uw partner, vriend(in) of familielid? Split het aantal dan op. Bent u bijvoorbeeld met z’n tweeën, kies dan ieder 2 tot 3 namen.

Stap 5. Maak het persoonlijk

Natuurlijk wilt u geen bootnaam die u overal op het water zal tegenkomen. Uw boot is uniek en de naam daarom ook. Indien u een veelvoorkomende naam uit uw top 5 lijst heeft gekozen, geef deze dan een persoonlijk tintje. Voorbeeld: Rendez-vouz wordt Rhonda-vous. Natuurlijk kunt u dit veel beter!


 
 
 
Opbellen
E-mail